1938-Budapest-Szent István jubileumról készült első magyar színes némafilm.

1938. május 25-én ünnepélyes külsőségek közepette megkezdődik Budapesten a XXXIV. Eucharisztikus világkongresszus.

Impresszum

____________________________

Jelen honlap szerzői jogvédelem alatt áll, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

A www.eucharistic.hupont.hu (továbbiakban:eucharistic) a honlapon közölt információk pontosságát nem garantálja. Az eucharistic nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Az eucharistic fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Csak a hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak.

Az eucharistic honlapot más honlapokhoz csatolni csak a forrás megjelölésével,formai és tartalmi változtatás nélkül lehet, és akkor ha az nem szolgál hirdetési célokat. Kérjük, a kapcsolt oldal címét és a kapcsolattartó személy értesítési címét a következő címre küldjék: eucharistic1938@gmail.com

 

 Jogi nyilatkozat
____________________________
 

1. SZERZŐI JOGOK

A weboldal tartalmának szerzői joga a www.eucharistic.hupont.hu (továbbiakban: eucharistic) illeti meg, kivéve azon eseteket, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A weboldalon szereplő információk – ellenkező rendelkezés hiányában – változatlan tartalommal, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetők.

A weboldalon közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint lehetséges. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

2. INFORMÁCIÓK

Az eucharistic weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az eucharistic felelősséget nem vállal.

A weboldal tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, vagy jogi tanácsadásnak, azt az eucharistic kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért az eucharistic nem vállal felelősséget.

Az eucharistic  fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Csak a hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak.

3. A WEBOLDAL HASZNÁLATA

Az eucharistic nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

4. KAPCSOLÓDÓ HONLAPOK

Az eucharistic weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. A külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az eucharistic befolyása alatt.

A kapcsolódó honlapokhoz az eucharistic weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az eucharistic valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

Az eucharistic nem vállal felelősséget olyan,harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett,vagy publikált tartalmakért, melyekhez az eucharistic weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Az eucharistic továbbá nem felel más weboldal tulajdonos titoktartási és adatvédelmi gyakorlatának betartásáért.

5. JOGKÖVETKEZMÉNYEK

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az eucharistic haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

6. A JOGI NYILATKOZAT MEGVÁLTOZTATÁSA

Az eucharistic fenntartja jelen Jogi nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 7
Heti: 53
Havi: 364
Össz.: 54 455

Látogatottság növelés
Oldal: IMPRESSZUM
1938-Budapest-Szent István jubileumról készült első magyar színes némafilm. - © 2008 - 2020 - eucharistic.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »